Bloggarkiv

Translate

tisdag 4 februari 2014

Dag 4

Idag gick morgonprommisen super. Hade bra tryck i benen och tack vare mina broddar så behövde jag inte vara orolig för att halka, men det hade gått bra utan för det var nästan bart överallt. När jag kom hem åt jag samma frukost som igår + en kokt äggvita och det lilla extra gjorde att jag var mätt mycket längre. Innan lunch satte frossan in. Jag hade glömt bort hur mycket jag fryser när jag går på ett stort kaloriunderskott, så till fika blev det en stor kopp te och BCAA som är grenade aminosyror. Detta dricker jag istället för mellis när det går lång tid mellan måltiderna för att minska muskelnedbrytningen eftersom jag äter så lite. Detta är den jag äter:


Tyvärr smakar den jätteilla, men med lite vatten så kan man svälja ner den fort ;)
Till lunch blev det samma som igår och här nedan finns även receptet. Under februari kommer jag inte att äta ris till denna måltid utan jag byter ut det mot ägg för att öka på proteinmängden. 8 dl ris motsvarar ca 10 ägg så det blir 2,5 ägg per portion, där har ni min äggvita till frukosten :)

Innan träningen åt jag upp mina tre ägg som jag sparat från frukosten och lunchen för att ha energi. Det var länge sen jag kände mig så stark på ett gympass!! Hade nästan kunnat öka lite i marklyften för att jag var så pigg. Jag tog verkligen i på alla övningar eftersom att jag kommer ha vila imorgon kväll så träningsvärken kom smygandes redan efter 30 minuter ;)
Till middag blev det samma som gårdagen, lax mer ugnsrostade grönsaker och en halv grape. Nu blir det sängen för jag har sovit allt för lite de senaste dagarna.


Kyckling med röd curry
4 port

600 g kycklingfile
1 zucchini
2 st gullök
2 röda paprikor
2 gröna paprikor
2 tsk rapsolja till stekningen
3 dl kokosmjölk
3 msk röd currypasta
8 dl kokt råris

Tillagning
Skär zuccihnin, paprikan och löken i bitar och fräs det på svag värme. Skär kycklingen i små bitar. Stek kycklingen tills den är genomstekt (eller i ugnen). Blanda kycklingen och grönsakerna. Blanda ut currypastan i kokosmjölken och häll den över grönsakerna. Vill du ha mer vätska så späd med vatten. Servera med råris.

 

2 kommentarer:

  1. Du är grymt duktig. Å jag blir inspirerad, tack för att du delar med dig 😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemycket! Vad glad jag blir för det är önskan men bloggen, att inspirera andra:)

      Radera