Frukosten blev som vanligt, men denna morgon åt jag ett helt ägg och lyxade till mig med kaffe som smakade tosca. Smaskens =)
Förmiddagen gick jättebra, var inte alls speciellt hungrig så det blev te och BCAA till mellis. Lunchen bestod av tacos utan skal och majs så istället 2,5 ägg för proteinet. Jag kan rekommendera att göra egen tacokrydda, mycket godare och utan socker.
Eftermiddagen flöt på bra förutom att jag var jättedålig i magen, men det finns ju toaletter så jag överlevde. Efter jobbet åkte jag hem och åt två ägg som jag sparat från lunchen innan vi tog en långprommis förbi Life och handlade lite multivitaminer så jag håller mig frisk och kry.
Dessa ska jag äta två gånger per dag. |
Efter prommisen blev det middag, fläskfilé och haricots verts (receptet finner du här) och sen blev det soffan för hela slanten. Det är så skönt med vilodagar =)
Gammal bild, där av majs och skal :) |
Tacos
4 pers
600 gram nötfärs
fett 10 %
2 dl majskorn
8 st tomat
200 gram gurka
4 dl isbergssallad
8 msk tacosås
1,2 tsk salt
1,2 tsk
vitlökspulver
4 tsk chilipulver
1,2 tsk spiskummin
1,2 tsk lökpulver
4 krm cayennepulver
4 tsk paprikapulver
8 msk färskost lätt
fett 1 % kesella
8 skal tacoskal
Tillagning:
Stek köttfärsen. Ha alla kryddorna i en liten skål så du kan blanda det ordentligt, sen har du ner kryddorna i köttfärsen tillsätt lite vatten så blir det lättare. Skär upp grönsakerna och servera detta med skalen, sås och kesella. Fördelen med att göra egen tacokrydda är att du kan bestämma styrkan själv och jag kan rekommendera att ha i smoked paprika :) MUMS!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar