Tacogratäng
4 pers
200 g Philadelphia 12%
250 g lättkesella
paprikapulver
500 g nötfärs
2 rödlök
500 g krossade tomater
300 g champinjoner
2 st röd paprika (skulle det bli över kan du bara ha i resten i salladen)
Tacokrydda ( HÄR finner du min egna blandning, det kanske behövs lite mer, men smaka av)
100 g riven ost 12%
Sallad (jag tog en färdig blandpåse på ICA)
250 g körsbärstomater
1 st gurka
1 paprika
Tillagning:
Finhacka rödlöken och skiva champinjonerna. Fräs rödlöken, champinjonerna och ha sedan i köttfärsen. Ha i de krossade tomaterna och tacokryddan. Smaka av. Låt puttra en stund innan du tar av de från spisen.
Blanda Philadelphia, kesella och paprikapulver väl med varandra och bred ut i botten på en ugnsfast form. Lägg över köttfärsröran. Dekorera med tunna skivor paprikan och osten. Ställ in formen i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter. Under tiden gör du salladen. Servera och njut =)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar