Sommarsallad med
makrill, ägg och ärtor
4 pers
480 g rökt makrill (pepparkrydda är gott)
400 g romansallad
8 msk lättkesella
20 körsbärstomater
4 kokta ägg
300 g ärtor
Tillagning
Skölj och riv salladen i mindre bitar. Finhacka makrillen och blanda den med kesellan. Lägg upp sallad, tomat, ärtor, ägg och röran på en tallrik och ät.
Summering av vecka 2
Viktminskning
0,6 kg (totalt 3,5 kg)
Hur det har gått rent allmänt
Äntligen har magen skärp tills sig och blivit bra, men istället har jag varit tokförkyld. Ont i halsen, huvudet och snorig. Tråkigt att jag har behövt skippa träningspass för att jag är sjuk. Jag hoppas att helgen ger mig massa vila och energi så jag kan få köra på 100% de sista två veckorna!
Halvlek 😊 Hejja dig!
SvaraRaderaJa, det känns så skönt! Nu börjar nedförsbacken =)
Radera